Nieuws

GroenLinks Epe opgetogen over stemmenwinst

De gemeenteraadsverkiezingen in de gemeente Epe zijn voor GroenLinks zijn prima verlopen.
De kiezers gaven GroenLinks duidelijk vertrouwen: 40% stemmenwinst ten opzichte van 2014.
In de nieuwe gemeenteraad krijgt GroenLinks opnieuw twee zetels, maar de conclusie van de partij is dat de kiezers een duidelijk vertrouwen hebben uitgesproken.

Lees verder

Groenlinks enthousiast over bezoek Van Ojik

Bram van Ojik in Vaassen

Op zaterdag 10 maart was Tweede Kamer lid Bram van Ojik van Groenlinks op bezoek in  Vaassen en Epe om met kiezers en kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen in gesprek te gaan. Lelystad Airport, duurzaamheid, participatie, lokale democratie en vooral vluchtelingen waren belangrijke onderwerpen van gesprek.

Lees verder

Groene Vlieger N.O.Veluwe 18-2

Deze vlieger is gewijd aan de verkiezingen.
Het wordt een spannende verkiezingsdag want de uitslag lijkt dit keer wel erg moeilijk te voorspellen.
De grondbeginselen van de landelijke partijen komen terug in hun lokale fracties, die op hun beurt uitvoering geven aan die beginselen op lokaal niveau; de verbinding is duidelijk herkenbaar. Daarmee is ook duidelijk dat wat “in Den Haag” bedacht en besloten wordt, wel degelijk van invloed is op en zelf ook weer beïnvloedbaar is door de lokale fracties van de landelijke partijen.

 

Zaterdagmiddag 10 maart komt Bram van Ojik naar Epe !

Lees verder

Bram van Ojik 10 maart in Epe en Vaassen

Op zaterdagmiddag 10 maart komt Bram van Oijk Tweede kamerlid van Groenlinks naar Vaassen en Epe om met burgers in gesprek te gaan. Hij ondersteunt hiermee de verkiezingscampagne voor de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart.

Lees verder

Pagina's