Ga met ons in gesprek over afvalinzameling

Op donderdag 16 mei is het gemeentehuis van Epe ‘ een grote huiskamer’. In deze huiskamer kunt u met elkaar, ons en gemeentelijk medewerkers in gesprek over hoe in de gemeente het afval ingezameld moet worden. Net als veel inwoners willen wij van Groen Links werken aan een schoon en duurzaam Epe. We moeten samen naar minder afval en ervoor zorgen dat we waardevolle stoffen hergebruiken en niet verbranden. Maar hoe? Daar gaan we het samen over hebben in de huiskamer.

Wanneer: donderdag 16 mei van 18:00 uur tot 19:30 uur

Waar: gemeentehuis in Epe (Marktplein 1)

Iedereen is welkom van jong tot oud en krijgt de kans om tips en adviezen te geven, aanpassingen voor te stellen of een hele nieuwe manier van afvalscheiding en -vermindering aandragen. 

 

Op maandag 13 mei stelt een aantal inwoners hun huiskamers al beschikbaar om samen met hun buurt en een lid van de gemeenteraad te praten over hoe ons afval het beste ingezameld kan worden. Helaas kan niet iedereen hierbij aanwezig zijn, dat past niet in de huiskamers. Om iedereen de gelegenheid te geven om over afvalinzameling mee te praten, is ‘de huiskamer’ van de gemeente donderdag 16 mei open. 

 

Uitkomsten gesprekken

De uitkomsten van de huiskamergesprekken op 13 mei en de bijeenkomst op 16 mei worden verwerkt en op vier bijeenkomsten besproken met iedereen uit de gemeente. U bent dan van harte welkom op: 

 

Epe:  27 mei 2019 in de Eper Gemeentewoning, Jumbozaal; aanvang 19.30 uur.

 

Emst:    3 juni 2019 in De Hezebrink, Loobrinkzaal, aanvang 19.30 uur.

 

Oene:    5 juni  in het Kulturhus, aanvang 19.30 uur.

 

Vaassen:  6 juni in Bloemfontein, aanvang 19.30 uur.